Scan Office2019-08-20T05:41:05+00:00

INDRETNINGSLØSNINGER TIL
KONTOR  •  UDDANNELSE  •  SUNDHED OG PLEJE

Blot fordi man er én af Danmarks største leverandører af møbler og indretningsløsninger, behøver det ikke stige én til hovedet. Hos Scan Office bruger vi i stedet hovedet til at løse både små og store opgaver – fra komplette indretningsløsninger til mindre opdateringer af den eksisterende indretning.

Vi har fingeren på pulsen, når det gælder fremtidens ønsker og behov, og et bredt sortiment til at understøtte det. Gennem kompetent rådgivning og løbende dialog med vores kunder er vi med hele vejen. Fra de første indledende tanker til den endelige løsning står færdig. Og med 8 showrooms og dygtige konsulenter fra nord til syd, er vi klar til at løse enhver indretningsopgave – i hele landet.

Så – hvad skulle det være?

 

OFFENTLIGE RAMMEAFTALER 

En løsning fra Scan Office er altid en god handel! Vores rammeaftaler med mange af landets kommuner, og SKI 03.13 på kontormøbler
samt kantine- og loungemøble, gør det muligt at tilbyde de bedste løsninger fra nogle af Danmarks og resten af Europas førende producenter.

Sammen med SKI 50.30, der omfatter møbler til administrative arbejdspladser i 70 kommuner og indeholder over 2.100 løsninger
indenfor blandt andet mødeborde og -stole, reoler, skærmvægge og skrivebordslamper, er vi et godt og sikkert valg.

KUNDELOGIN TIL RAMMEAFTALER

 VI BYDER VELKOMMEN TIL
INTERIOR & DESIGNUNIVERSE

Scan Office er for tredje år i træk vært ved møbel- og indretningseventet “INTERIOR & DESIGN UNIVERSE” i både København og Aarhus. Vi står klar med over 60 leverandører, som alle ønsker vi at vise de nyeste trends indenfor design og bæredygtig møbelkunst.

Dette års tema er:
THERE IS NO PLANET B
ONLY SOLUTIONS FOR PLANET A

Bæredygtighed er budskabet, som lige nu er på alles læber. Verdens ressourcer er ikke uendelige og derfor bliver vi nødt til at kigge på det med andre øjne, ændre vores mindset, bruge vores fornuft og i fællesskab ændre vores tilgang til forbrug og overforbrug.

I tæt samarbejde med vores mange leverandører, har vi skabt et univers af muligheder indenfor møbler, belysning og interiør. Med dette event ønsker vi, at kunne inspirere alle til at ”tænke ud af boksen” og sammen skabe fremtidens indretningsløsninger med fokus på bæredygtighed og omtanke for den verden, der omgiver os.

Eventet henvender sig til hovedsageligt til professionelle branchefolk som arkitekter, indretningsarkitekter, rådgivere og indkøbere fra det offentlige samt indkøbere fra det private erhvervsliv.

Hos Scan Office udvikler vi indretningsløsninger med omtanke for både mennesker og miljø. Vi er en ansvarlig virksomhed med respekt for ressourcerne og bæredygtighed som en naturlig del af vores hverdag. Derfor har vi ikke blot fokus på, at vores løsninger produceres så fornuftigt som muligt – men også at de kan bortskaffes så fornuftigt som muligt, efter endt brug.

Tilmeld dig her!
Countdown til Interior & Designuniverse event i
TAP1 København 24. september 2019
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Tilmeld dig her!
Countdown til Interior & Designuniverse event i
Radisson Blue Aarhus 2. oktober 2019
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

NYHED

INDRETNINGSPROJEKT
“BASF hovedkontor”

NYHED

INDRETNINGSLØSNINGER
“Se vores mange cases her”

NYHED

Se vores udvalg af
“Danske Designklassikere”

SORTIMENT

KONTOR • UDDANNELSE • SUNDHED & PLEJE

Hos Scan Office skaber vi rum til mennesker. Rum til at arbejde, rum til leg og læring og rum til bare at være.

Det kræver et bredt og varieret udvalg, og vi er derfor stolte af, at have markedets største sortiment indenfor møbler, belysning og tilbehør. Det giver os en enestående mulighed for at skabe skræddersyede indretningsløsninger til vores kunder. Uanset om det gælder kontorindreting, indretning af skoler og uddannelsesinstitutioner eller løsninger til sundheds- og plejesektoren.

Velkommen til vores univers af muligheder. Fra ergonomiske stole og specialdesignede skranker loungemøbler til akustiske rumdelere og reolsystemer. Vi håber du finder det du søger – ellers er du altid velkommen til at tage kontakt til os.