Artemide er en international designvirksomhed der blev grundlagt af Ernesto Gismoni og Sergio Mazza i 1959 og leverer i dag designer-
lamper over hele verden. Virksomheden samarbejder med berømte internationale designere og arkitekter. Artemide har en målsætning om lys som menneskers tro følgesvend – som en kilde til fysisk og mental komfort.

Artemide har vundet mange designpriser for deres lamper, der globalt opfattes som værende designikoner inden for moderne kunst. Mange af lamperne har skrevet historie og er repræsenteret på nogle af de mest prestigefyldte museer i verden.

Artemide har et stort udvalg af moderne og tidløse kvalitetslamper. Artemide lamperne er italiensk design i særklasse, som kendetegnes ved et stilfuldt og eksklusivt look. Tolomeo er blot et eksempel på en lampe fra Artemide, der skaber en perfekt balance mellem funktionalitet og design.

Artemide producerer ikke kun belysning til private, men også installationer til større virksomheder og inden for det offentlige, hvor der er store krav og behov.

2020-06-18T11:25:46+00:00