Stillesiddende arbejde går ikke blot ud over arbejdsglæden og effektiviteten – det kan også give en række ledsmerter og er dermed en af de hyppigste årsager til sygemeldinger.

Et godt arbejdsmiljø giver mulighed for at skifte arbejdsstilling i løbet af dagen. Det kan for eksempel løses ved hæve-/sænkeborde med forskellige indstillingsmuligheder, der ikke alene gør det nemt at skifte arbejdshøjde fra siddende til stående – men også at tilpasse højden på bordet præcist til den, der sidder ved det. En anden løsning er en kombination af flere forskellige typer og højder af borde, der er tilpasset forskellige typer af opgaver og dermed også giver mulighed for at skifte arbejdsstilling og -miljø dagen igennem.

 Med vores omfattende sortiment af borde til både arbejde og afslapning er der en løsning, der dækker ethvert behov. Fra de klassiske hæve-/sænkeborde til innovative designs med mulighed for at ændre længden af bordpladen, hvis der skulle opstå behov for det. Alle naturligvis med masser af både arbejdsplads og benplads, som gør arbejdsdagen til en leg.

Go to Top