PRODUKTOMRÅDER:    Kantinemøbler    |    Konferencemøbler    |    Loungemøbler    |    Opbevaring   |    RETUR TIL SORTIMENT

Engelbrechts A/S er en møbelproducent, der i samarbejde med designere og andre specialister udvikler og markedsfører moderne og tidløse møbler til kræsne og kvalitetsbevidste brugere. Bag udviklingen af hvert møbel står en erfaren designer, her kan blandt andet nævnes Kasper Salto og Erik Magnussen.

Alle designere arbejder ud fra en filosofi om at skabe et æstetisk, skulpturel og funktionel møbel – hvor alt overflødigt er skåret væk. Målet er at brugerne dagligt glædes ved og med de gennemtænkte detaljer, som der er på ethvert møbel.

At skabe et møbel er et håndværk, hvor tradition og innovation er to, til tider modsatrettede, kræfter som bliver forenet. Ved nyskabelse udfordrer vi ofte materialer, produktionsmetoder og den gængse tankegang for at forfine og forbedre funktionalitet og kvalitet samt reducere ressourceforbruget.

Miljø
Engelbrechts målsætning er at være blandt de førende i branchen, når det gælder miljø. De søger at opnå denne målsætning gennem en bæredygtig udvikling af hele virksomheden og en hensigtsmæssig udvikling og fremstilling af produkter. Dette understøttes ved, at identificere og udvikle designs som holder længe og som gør op med ”brug og smid væk” møbler.

2018-12-03T07:03:46+00:00