PRODUKTOMRÅDER:    Konferencemøbler   |   Loungemøbler    |    RETUR TIL SORTIMENT

FREDERICIA har produceret møbler siden 1911. De søger ikke at behage flertallet eller ramme efterårets farver. Møblerne skal have en markant idé og personlighed – der gerne må dele vandene. De skal alle leve op til hverdagens krav, men ikke en fast defineret designpolitik. Der værnes om det gode håndværk.

FREDERICIA vil lave møbler, der kan holde til hverdagens almindelige brug, og som ældes med charme. Hvis det skal kunne lade sig gøre, kræver det, at de er forarbejdet med omhu. Med godt håndværk sigter vi altså ikke blot til den finish, der giver møblet æstetisk karakter, men også til selve konstruktionen.

Bæredygtighed
FREDERICIA producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid, og mange af møblerne er kendt for at gå i arv gennem generationer. Et helt grundlæggende kvalitetskrav giver møblerne en indbygget levedygtighed, og kræver i øvrigt respekt for de naturmaterialer, der anvendes.

FREDERICIA miljøledelsessystem er blevet gransket af Intertek Certification AB og er i overensstemmelse med kravene i ISO 14001:2004

2020-06-18T11:25:49+00:00