HVORDAN SER FREMTIDENS KONTORER UD?

De fysiske kontorer har udviklet sig gennem årene og de åbne kontormiljøer er efterhånden blevet standarten, når virksomheder skal indrette nye kontorer.

Vi er gået fra individuelle cellekontorer, hvor hver medarbejder sad bag lukkede døre på eget kontor, til storrumskontorer hvor alle medarbejdere er samlet i ét stort og åbent kontormiljø med faste kontorpladser. De sidste år er ”urban planning” kommet til med oaser og mindre miljøer, der har til formål at skabe en mere aktivitetsbaseret indretning på arbejdspladserne.

Men standartløsninger er ikke optimale, når det gælder indretningen af fremtidens kontorer. Flere steder er man i stedet begyndt at få øjnene op for at indrette ud fra forståelsen af, at medarbejdere har forskellige behov for indretning for at ”performe” optimalt og at en arbejdsdag består af forskellige aktiviteter. Aktiviteter der til tider kræver mulighed for samarbejde og kreativ udfoldelse, men som også kræver mulighed for ro og fordybelse.

Få hjælp til fremtidens indretning af vores konsulenter – book et møde via formularen nedenfor.

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

  DET FÅR DU

  • Rådgivning om indretning

  • Fokus på dine ønsker og behov

  • Bredt sortiment af kvalitetsmøbler

  • Konkurrencedygtige priser

  • Professionel sparringspartner

  OPTIMAL UDNYTTELSE AF INDRETNINGEN

  Teknologien har først og fremmest ændret måden vi lever og arbejder på. Derudover kommer der for første gang i historien til at være fire generationer på arbejdspladserne, som skal arbejde sammen – det kræver, at der tages hensyn til forskellige måder at arbejde på. Der skal altså være plads til den enkelte medarbejders behov, hvilket åbner op for nye måder at arbejde på og medfører en række ændringer i forhold til opbygningen af kontorlandskabet.

  Flere virksomheder er derfor begyndt at inddele kontoret i aktivitetszoner, hvor det i højere grad handler om at skabe adfærd og trivsel for den enkelte medarbejder samt have øje for nye arbejdsmetoder. Det betyder fleksible arbejdspladser, forskellige fælles mødeområder og mulighed for at bruge og udnytte alle kvadratmetre.

  Med denne form for indretning, deles medarbejderne om arbejdspladserne i stedet for at have faste arbejdspladser, der til tider ikke bliver benyttet. Med “free seating” bliver det samme bord i stedet brugt døgnet rundt på skift af forskellige medarbejdere, der ved hjælp af en loggerboks kan booke en arbejdsplads, der kan klikkes på det ledige bords ben. Det giver dels en fleksibel og levende arbejdsplads, men er også en unik mulighed for at optimere antallet af kvadratmeter. Det er intelligent indretning, der kan mærkes på bundlinjen.

  DONATION AF MØBLER

  Hos BOP Scan Office går vi op i miljøet. Vi synes det giver god mening at bruge møbler så længe som overhovedet muligt. Derfor har BOP Scan Office oprettet et møbel-donationsnetværk hvor nonprofitorganisationer som skoler, institutioner og foreninger kan få tilbud om at modtage brugte møbler gratis.

  LÆS MERE

  SE UDVALGET AF
  BÆREDYGTIGE PRODUKTER

  SHOP ONLINE