Glamox Luxo Lighting er i dag en af Danmarks førende belysningsleverandører. De har et komplet produktsortiment til skoler, sundheds-faciliteter, kommercielle og industrielle bygninger, detailhandel, hoteller og restauranter.
Glamox Luxo Lightings belysningsløsninger er med til at skabe oplevelse af behagelige, fleksible og stimulerende arbejdsmiljøer, der øger effektivitet og ydeevne, samtidig med at de individuelle behov opfyldes.

Kvalitet
Produkterne er af høj teknisk kvalitet og findes til en lang række anvendelsesområder – også under vanskelige forhold. Med moderne elektroniske komponenter og lyskilder sikres en optimal energieffektivitet og økonomi.

Deres produkter og løsninger er udviklet og testet af teknikere på egne forsknings- og testfaciliteter. De er endvidere fremstillet og certificeret i henhold til alle relevante kvalitets- og miljøstandarder.

Certificering
Alle belysningsarmaturer er forsynet med CE-mærket. CE-mærket indikerer, at producenten garanterer, at de relevante krav med hensyn til sundhed og sikkerhed, der forventes af produktet, er opfyldt. Desuden har alle støre serier en ENEC-certificering. ENEC-certificering er en almindelig certificeringsaftale for belysningsudstyr, som er accepteret i hele Europa.

Flere enheder har en ISO 14001 miljøgodkendelse. Energieffektive produkter produceres ved brug af energieffektive lyskilder, der fremstilles i energieffektive og miljøvenlige processer.

Lovkrav
Glamox Luxo Lighting opfylder RoHS-direktivet (Restriction of the Use of Certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment), hvis formål er at begrænse brugen af farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr. Dette gøres ved omhyggelig udvælgelse af elektriske komponenter og leverandører.

Glamox Luxo Lighting produkter opfylder også WEEE-direktivet (Waste Electrical and Electronic Equipment) om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr, som foreskriver, at produkter udvikles og designes med henblik på genvinding af materialer eller energi.

2020-06-18T11:25:47+00:00