PRODUKTOMRÅDER:   Kantinemøbler   |   Konferencemøbler   |   Kontorstole   |   RETUR TIL SORTIMENT

HÅG har udviklet, fremstillet og markedsført originale kontorstole siden 1943. Brandet hører til en af de førende i Europa og sælges i stort set hele verden.

HÅG er i dag en del af Scandinavian Business Seating –Skandinaviens førende koncern inden for design og fremstilling af kontorstole og siddeløsninger til private og offentlige kontormiljøer.

Miljø
Alle stole fra HÅG er produceret med stor hensyntagen til miljøet. HÅG arbejder til stadighed på at forbedre deres Miljø er en væsentlig faktor i produkt og produktion.
Der arbejdes kontinuerligt på at forbedre stolenes miljøprofil.

Certificeringer og godkendelser
HÅG er ISO14001 certificeret og producerer møbler i henhold til denne.

Greenguard certificering – dokumenteret at hver eneste del i stolene ikke afgiver sundhedsskadelige afgasninger. Alle stole er omhyggeligt testet og godkendt, hvilket sikrer gode, sundhedsfremmende kontormiljøer.

Udvalgte modeller er blevet svanemærket, som er Danmarks officielle miljømærke.

Miljødeklarationen ISO 14025-EPD (Environmental Product Declaration) på alle produkter. Deklarationen viser belastningen på miljøet og gør det til et vigtigt værktøj, der kan sammenligne miljøprofiler for tilsvarende produkter.

LEED certificerering, hvilket sikrer bæredygtighed med lav påvirkning af miljøet og indeklimaet.

Udvalgte produkter er godkendt i henhold til Möbelfaktas krav.

Stolene er også godkendt efter den britisk norm (BS 5459-2) – stolene er testet og godkendt til brug i 8 timer dagligt, for personer op til 150 kg.

2020-06-18T11:25:50+00:00