INDRETNINGSLØSNINGER
INTELLIGENT INDRETNING

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU

Indretning2019-06-06T05:05:23+00:00

SIMPLE STREGER GØR DINE VISIONER TIL VIRKELIGHED

INDRETNING

Indretning er en ganske særlig disciplin. Og hos Scan Office ved vi, at det er i netop selve indretningen af et kontor, en lounge, kantinen eller bestyrelseslokalet, at vi kan gøre en afgørende forskel. Naturligvis i tæt samarbejde med vores kunder. Det er her de vigtigste beslutninger skal træffes for at sikre en løsning, der lever op til både funktionalitet, holdbarhed og æstetik – indenfor de givne økonomiske rammer.

Derfor slår vi gerne en streg mellem vision og virkelighed, og bringer både små og store drømme til live. Det sker dels via vores stærke samarbejde med en lang række af landets største arkitekthuse, hvor vi ofte er med fra første spæde idé til den endelige indreting – samt på vores egen interne tegnestue. Her er et team af passionerede indretningsarkitekter altid klar med kompetent rådgivning omkring dine ønsker og behov.

Vores hjerter banker for den gode løsning. Vi er visionære, men ikke fantaster! Derfor har vi altid overblikket der gør det muligt at forene form, farver og funktion med det praktiske, ligesom vi har øje for såvel helheden som de små – men ofte afgørende – detaljer.

Således starter alle vores løsninger med en vision. Nemlig din. Og på baggrund af den udarbejdes visuelle projektoplæg med plantegninger, 3D-tegninger samt farve- og materialeprøver. Det giver os mulighed for at illustrere mulige løsninger – og dig en god forståelse af det endelige projekt, samt et trygt og solidt beslutningsgrundlag.

INTERNE OG EKSTERNE ARKITEKTER

Scan Office egen tegnestue tilbyder både samarbejde med udefrakommende arkitekter samt totale indretningsløsninger. Tegnestuen er det kreative hjerte. Det er her drømme bliver til virkelighed, når vi arbejder med æstetiske og funktionelle løsninger.

Vi er et team af passionerede og kompetente indretningsarkitekter, som altid er parate til at samarbejde med dine arkitekter i store, som små indretningsprojekter. Har du har brug for en skræddersyet løsning, kan vi opfylde lige netop dine ønsker og behov.

Vi er visionære, når der skal udarbejdes totale indretningsløsninger og vi har overblikket som forener form og farver med praktiske løsninger. For at gøre beslutningsprocessen, så nem for dig som muligt, laver vi visuelle projektoplæg der bl.a. indeholder plantegninger, 3D tegninger, farver og materialeprøver. Kombinationen af de visuelle oplæg og rådgivning fra vores indretningsarkitekter bringer dig tættere på det færdige resultat, så kan du føle dig tryg og sikker i dit valg.

Video er lavet i samarbejde med Josephine Malling Design©

FÅ INSPIRATION HOS VORES

ARKITEKTER

EN VIFTE AF MULIGHEDER

Tegnestuen er vores kreative hjerte. Her bringer vi både små og store projekter til live – med sans for de små nuancer. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os her