PRODUKTOMRÅDER:    Kantinemøbler    |    Konferencemøbler    |    Kontorstole    |    Loungemøbler     |    Undervisningsmøbler  |   RETUR TIL SORTIMENT

Interstuhl er en familieejet virksomhed, der med sit håndværk – hvor den traditionelle arv og fokus på personlige forhold til markedets partnere er grundlæggende elementer i Interstuhl, både nu og i fremtiden.

Folk i dag bruger en masse tid siddende. Dette kræver den højeste grad af ekspertise i fremstilling af stole. Interstuhl er en tysk virksomhed, der udvikler stole af høj kvalitet til virksomheder i hele verden. Produkterne er karakteriseret ved usædvanlig design, fremragende ergonomi, state-of-the-art-teknologi og en høj grad af miljøbevidsthed. Det er meget vigtigt for Interstuhl at bringe deres viden til at bære i alle områder af arbejde og liv, og for at udvikle en kollektion, der har stor bredde: for hver bruger, i alle prisklasser, fra receptionen til bestyrelseslokalet.

Ergonomi forskning og udvikling

Gennemførelsen af ergonomiske krav i overensstemmelse med de seneste resultater kræver en høj grad af villighed til at investere. Det er derfor, Interstuhl samarbejder med eksterne forskningsinstitutioner såsom Fraunhofer Institut og søge nye løsninger med konstruktører og produktion partnere.

Certificeringer

Certificeret til DIN EN / ISO 9001 seit 1993. Arbejdsmiljø ledelse: Certificeret til BS OHSAS 18001:. 2007 Miljøledelse: Certificeret til VO (EG) Nr.1221 / 2009 (EMAS).

2020-06-18T11:25:53+00:00