Konferencemøbler

Den digitale udvikling har gjort det muligt for os at være i kontakt hinanden hvor som helst og når som helst. Uanset hvor i verden vi befinder os. Men det er først, når vi er i samme rum – ansigt til ansigt – at kommunikationen kommer til sin fulde ret. Her kan vi spille på alle tangenter: Ord, kropssprog, blikke, stemninger, intuition, uddybning af emner og afklaring af misforståelser. Og det er først her, at kommunikationen bliver direkte og nuanceret.

Meget af vores kommunikation foregår i mødelokaler og konferencerum. Det er derfor vigtigt, at indrette disse korrekt – og med det rette formål for øje. Er det til internt brug – eller til møder med eksterne samarbejdspartnere? Skal der være plads til mange eller få? Er der behov for whiteboards, computere eller projektor med lærred?

Hos Scan Office har vi de løsninger der skal til, for at skabe de bedste rammer for en god kommunikation medarbejdere, kunder og gæster imellem. Løsninger, der understøtter rummets funktion gennem form og farver – og som både er funktionelle og komfortable, hvis mødet skulle trække ud. Og som kan kombineres på kryds og tværs – også med andre typer møbler i vores sortiment.