MUTEBOX ER MERE END BARE EN TELEFONBOKS

Har du en arbejdsplads, hvor det kan være svært at holde fokus? Er rammerne til at arbejde koncentreret og effektivt ikke altid muligt, fordi der bliver foretaget telefonopkald og snakket i det åbne kontormiljø? Så er MuteBox løsningen på din udfordring.

Træd ind i MuteBox og oplev arbejdsroen. Du får den unikke følelse af, at kunne være fuldstændig til stede, når du skal foretage et vigtigt opkald, eller fokusere på en betydningsfuld arbejdsopgave.

Køb online

DEN PERFEKTE TELEFONBOKS TIL KONTORET

Den lydisolerede telefonboks er et frirum i det åbne kontormiljø, som giver mulighed for et bedre arbejdsmiljø med mindre støj.

MuteBox har to indbyggede stikkontakter og et arbejdsbord, man enten kan stå eller sidde ved. Den støjsvage ventilation sørger for en behagelig temperatur og de tre LED spots i loftet giver et optimalt arbejdslys. Telefonboksen indeholder også notesblokke, der hænger dekorativt på væggen.

Der er tænkt på alt, også miljøet! MuteBox bliver produceret i Danmark og er fremstillet i bæredygtigt FSC-certificeret træ og genbrugsplast. Derudover planter MuteBox et træ for hver enhed der bliver solgt.

Køb online

TELEFONBOKS KENDT FRA LØVENS HULE

MuteBox er stiftet af Thomas Keller Carstensen og Jonas Kjemtrup. De to kender hinanden tilbage fra Campus Vejle, hvor Thomas var skolelærer og Jonas var elev. Sammen havde de en drøm om at skabe et mere optimalt arbejdsmiljø. En drøm som de nu har realiseret.

Sammen med et dedikeret team blev MuteBox udviklet. En lydisoleret telefonboks, der har til formål at skabe bedre arbejdsvilkår i det åbne kontormiljø – med mulighed for fordybelse, fortrolige samtaler og arbejdsro.

MuteBox er designet til perfektion ned til mindste detalje. Dygtige designere, møbelsnedkere og ingeniører har været med til at udvikle telefonboksen, hvilket tydeligt ses i design og kvalitet.

Torsdag den 9. januar var Thomas og Jonas fra MuteBox med i TV-programmet “Løvens Hule”. Her lykkedes det dem at overbevise Jesper Buch, investor og stifter af JustEat, om deres idé – hvilket betød, at de fik en investering med hjem på 400.000 kr. for 20% af deres virksomhed.

Køb online
  • Bæredygtig telefonboks

  • Fantastisk lydisolering

  • LED lys

  • Indbygget strøm og bord

  • Støjsvag ventilation

  • Flytbar

  • MuteBox telefonboks
  • MuteBox telefonboks
  • MuteBox telefonboks

KØB MUTEBOX TELEFONBOKSEN HOS SCAN OFFICE

Hos Scan Office er vi stolte af, at være den eneste leverandør af MuteBox telefonboksen.

Køb MuteBox online eller kontakt os på telefon 7024 7024 for mere information.

Køb online

Del nyhed