ØKONOMIASSISTENT

Har du engagement og overblik? Befinder du dig godt med frihed under ansvar og at arbejde selvstændigt? Så er du den økonomiassistent vi mangler.

STILLINGSBESKRIVELSE

Som Økonomiassistent/Bogholder i Scan Office vil du blive stillet forskellige og spændende opgaver. Du få mulighed for at blive en del af økonomifunktionen, hvor du får en central rolle, med fokus på kreditorbogholderiet. Du kommer til at få en stor berøringsflade i organisationen, og vil få kompetente og dygtige kollegaer, der alle vil bidrage til en god hverdag. Scan Office excellerer i godt købmandskab, og sund drift er nøgleordet for organisationen.

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå af:

  • Bogføring af leverandørbilag
  • Leverandørafstemning
  • Servicering af kunder og kolleger
  • Alm. kreditorbogholderi
  • Backup for øvrig økonomiafdeling.

DIN PROFIL

Vi forventer at du er kontor- eller økonomiuddannet og har erfaring fra lignende stilling. Som person er du serviceminded, fleksibel og engageret. Du befinder dig godt med frihed under ansvar samt arbejder selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver. Du møder dagen med godt humør samt en positiv indstilling.

VI TILBYDER

  • Et spændende og alsidigt job på 37 timer
  • Et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger
  • Ansættelsesforhold, som modsvarer dine kvalifikationer
  • Gode fysiske rammer og arbejdsforhold

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for bogholderiet Chenet Svendsen på direkte tlf. 7613 8857 eller ved at sende en mail til [email protected]

ARBEJDSPLADS

Scan Office A/S, Ellekær 12, 2730 Herlev

ANSØGNING

Vi ser frem til, at modtage din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag på: [email protected]
Samtaler afholdes løbende, og tidspunktet for tiltrædelse aftales med den enkelte kandidat.

OM SCAN OFFICE

Scan Office er en danskejet virksomhed. Vi er en af Danmarks største leverandører af løsninger og indretninger til kontor, uddannelse, sundhed og pleje.

Læs mere om Scan Office

SCAN OFFICE GROUP ER LANDSDÆKKENDE LEVERANDØR AF ALT TIL KONTORET
Scan Office Group er en af de største danskejede virksomheder indenfor møbelindretning og kontorforsyning. Koncernens møbeldivision har hovedsæde i Herlev mens kontorforsyningsdivisionen har hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden har kontorforsyningsbutikker og møbel showrooms fordelt rundt i hele Danmark. Herfra sælges alt til det moderne kontor – alt fra komplette indretningsløsninger, møbler, blyanter og papir til digitale printere og scannere. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for over 650 mio. kr.