FORSTÅELSE FOR ALLES BEHOV

Levering af møbler til plejesektoren kræver erfaring og solid indsigt i meget andet end bare de pågældende møbler. Hos Scan Office får du hele pakken. Vi har dedikeret konsulenter med mangeårig erfaring med indretning til plejesektoren. De kender alt til de opgaver og funktioner som møbler til denne sektor skal imødekomme. Med forståelse for brugerne og deres behov kan vi sammen skabe de helt rigtige forudsætninger for en succesfuld indretning, som lever op til alle regulativer og behov.

OMSORGSFULD INDRETNING

Fremtidens plejehjem, hospices, aktivitetscentre og botilbud har mennesket i fokus. Der skal være rart og trygt at være, og der skal være plads til samvær, nærvær og fællesaktiviteter. Med Scan Office som din tætte sparringspartner, kan vi sammen skabe rammerne, og dække alle behov for funktionalitet og diversitet i møbleringen. Vi har øje for de forskellige behov der er, både hos borgere og personale. Scan Office kan skabe de rammer der skal til, samtidig med at krav til hygiejne, ergonomi og funktionalitet overholdes.

Book et gratis møde

TRYGGE RAMMER FOR ÆLDRE

I dag ved vi hvor stor betydning de rigtige farver og den rigtige belysning har for indretningen for især demensramte. Vi arbejder derfor målrettet på, at skabe et trygt miljø og skabe de mest optimale løsninger. Vi arbejder målrettet på at skabe en god varieret belysning for at undgå mørke hjørner og kroge, som kan virke afskrækkende. Følelsen af hjemlighed betyder meget for at føle sig tryg. Vi skaber genkendelighed og tryghed ved at gøre plads til reminiscens genstande, som eksempelvis placeres i reolmoduler ved den enkelte borgers bolig. I fællesrummene skaber vi genkendelighed via indretningen med tidstypiske møbelklassikere.

Udfyld formularen til højre for at få brochuren tilsendt.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

BROCHURE

VI INDRETTER PLEJESEKTOREN
MED OMSORG OG VALG

SE CASES…

Rigshospitalets patienthotel

RIGSHOSPITALETS PATIENTHOTEL

Totalmøblering af Rigshospitalets Patienthotel

Se case

REHPA VIDENSCENTER

Indretning af REHPA videnscenter for Rehabilitering 

Se case

PSYK VEJLE

Innovativ totalindretning af Psyk Vejle

Se case

ØNSKER DU PERSONLIG RÅDGIVNING?

FIND DIN KONTAKTPERSON

Vores 40 dygtige konsulenter sidder klar til at rådgive dig

Find her

FIND DIT NÆRMESTE SHOWROOM

Vi har 4 showrooms fordelt rundt i hele landet

Find her

LEVERANDØR TIL DEN OFFENTLIGE SEKTOR

Scan Office er udvalgt leverandør af møbler til staten og kommunerne i landet, SKI-aftale 50.30 Møbler + 50.31 Møbler.

LOG IND