PLEJESEKTOREN
TRYGT MILJØ

HOME IS WHERE THE HEART IS

Plejesektoren2020-09-08T07:47:21+00:00

PLEJESEKTOREN

Levering af møbler til plejesektoren er ikke for hvem som helst – det kræver erfaring og solid indsigt i meget andet end bare de pågældende møbler.
Hos Scan Office får du hele pakken. Vi har dedikeret konsulenter med mangeårig erfaring med indretning/møbler til lige netop plejesektoren.
De kender alt til de opgaver og funktioner som møbler til denne sektor skal imødekomme. De kender til brugerne og deres behov
og kan sammen med dig skabe de helt rigtige forudsætninger for en succesfuld levering af møbler, som lever op til alle regulativer og behov.

Vi har produkter fra alle de store producenter, som har specifikke produkter til brug i denne sektor
og du kan derfor udvælge produkter fra den størst mulige pallette, uden at gå på kompromis.

Udfyld formularen til højre for at få brochuren tilsendt.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

BROCHURE

VI INDRETTER PLEJESEKTOREN
MED OMSORG OG VALG

Hjemlig og omsorgsfuld indretning

Fremtidens plejehjem, hospices, aktivitetscentre og botilbud har mennesket i fokus. Der skal være rart og trygt at være, og der skal være plads til samvær, nærvær og fællesaktiviteter. Med Scan Office som din tætte sparringspartner, kan vi sammen skabe rammerne, og dække alle behov for funktionalitet og diversitet i møbleringen. Vi ønsker at skabe nogle hjemlige omgivelser, hvor mennesker kan føle sig godt tilpas og trygge, uanset om de gennemlever sygdom eller livskriser. Vi har øje for de forskellige behov der er, både hos borgere og personale. Scan Office kan skabe de rammer der skal til, samtidig med at krav til hygiejne, ergonomi og funktionalitet overholdes.

TRYGGE RAMMER TIL DEMENTE

Demens ændrer evnen til at tolke rum. I dag ved vi hvor stor betydning de rigtige farver og den rigtige belysning har for indretningen for denne gruppe. Vi arbejder derfor målrettet på, at skabe et trygt miljø og skabe de mest optimale løsninger. 

Vi arbejder målrettet på at skabe en god varieret belysning for at undgå mørke hjørner og kroge, som kan virke afskrækkende. Følelsen af hjemlighed betyder meget for at føle sig tryg. Vi kan skabe genkendelighed og tryghed ved at gøre plads til reminiscens genstande, som eksempelvis placeres i reolmoduler ved den enkelte borgers bolig. I fællesrummene skaber vi genkendelighed via indretningen med tidstypiske møbelklassikere.

FÅ HURTIG INSPIRATION TIL SENIORINDRETNING ○ ○ ○