PRODUKTOMRÅDER:    Borde    |    Kantinemøbler    |   Konferencemøbler    |   Undervisningsmøbler  |    RETUR TIL SORTIMENT

Randers+Radius er en af Danmarks førende producenter, når det handler om arkitekttegnede designermøbler. Godt design opstår i samspil med visionære arkitekter, der forstår at kombinere det behagelige med det praktiske.

Virksomheden står for kvalitet, håndværk og finish når det er bedst. Randers+Radius tilbyder et bredt sortiment af forskellige møbler, der kan bruges til en lang række af forskellige situationer og lokaler, hvilket blandt andet inkluderer kantiner, møde- og konference-lokaler samt uddannelsesmæssige faciliteter.

Fælles for alle deres produkter er fokus på ergonomi, holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst et fremragende design. I samarbejde med arkitekter som blandt andet Troels Grum-Schwensen, Boris Berlin og Poul Christiansen fra Komplot samt Mikkel Bahr fra Friis & Moltke.

Test
Alle stole og borde er testet på Teknologisk Institut til hårdt fysisk brug i kontraktmarkedet.

Certificering
Kvalitet og miljø er vigtige elementer for Randers+Radius. Derfor er der investeret tid og kræfter i at blive kvalitets- og miljøcertificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 standarderne.

GALLERI

2018-12-10T10:15:31+00:00