Indretning af Ergoterapeutforeningens lokaler2018-11-19T12:51:42+00:00

Project Description

ERGOTERAPEUTFORENINGEN

SCAN OFFICE CASE

I 2015 kontaktede Ergoterapeutforeningen Scan Office angående indretningen af deres lokaler i det indre København. Vi tog imod opgaven med glæde, da ergonomi altid har været en af vores store mærkesager. Selve projektet gik ud på, at indrette foreningens mødefaciliteter, loungeområder, kopirum samt 10 arbejdspladser. Ergoterapeutforeningen havde selv nogle ret klare forestillinger omkring design, indretning og farver. Vores opgave var derfor at komme med rådgivning, der sikrede at ønsker og behov til indretningen blev indfriet.

Ergoterapeuternes egen faglige ekspertise gav sig udtryk i deres ønsker for indretningen. De søgte efter ergonomi, bevægelse og fleksibilitet i møblementet samtidig med, at produkterne selvfølgelig også skulle leve op til det udtryk og design de ønskede. Af den grund inddragede vi vores underleverandør, Four Design, tidligt i processen. Det betød at idéerne omkring design og møblement med det samme kunne visualiseres og idéerne kunne afprøves ved fremvisningen. Via en tæt dialog med Four Design, fandt vi frem til det helt rigtige møblement, som var interessant for foreningen. Det endte med en klassisk løsning, hvor bl.a. den samme stol går igen i flere varianter, og danner en rød tråd gennem hele indretningen. Stolen ses både som kontorstol, loungestol og barstol. Stort set alle stolene er på hjul, har gaslift og vip i sædet, så der er ekstremt meget ergonomi i stolene.

Vores eneste rigtig store udfordring var selve leveringen. Grundet byfornyelsen af Nørreport Station var det umuligt, at få tilladelse til at kunne aflæsse i dagtimerne. Det krævede derfor en ekstremt grundig planlægning, tilladelser fra byfornyelsesrådet og en præcis styring af leverancen, for at vi kunne få lov til at levere alle møblerne. Heldigvis tog vores effektive distribution 100% styringen og aflæsningen lykkedes klokken 04 om morgenen inden håndværkerne mødte på arbejde.