Indretning af Rigshospitalets patienthotel2018-11-19T11:54:52+00:00

Project Description

RIGSHOSPITALETS PATIENTHOTEL

SCAN OFFICE CASE

I august 2015 åbnede Rigshospitalets nye patienthotel og administration. Som en ud af tre virksomheder under regionsaftalen, bød Scan Office på opgaven og fik den. Projektet bestod i at indrette i alt 74 patientværelser samt kontorer, mødefaciliteter og flex-areal i administrationen. Alt i alt drejede det sig om en totalmøblering, hvor Scan Office var ansvarlig for leverance og montering.

Scan Office har stor ekspertise inden for praktisk organisering, hvilket var et stort plus gennem hele projektet, da der var mange forskellige typer af leverancer. Produkterne skulle leveres og monteres på Rigshospitalets patienthotel, hvilket krævede en stram koordinering for at sikre en effektiv gennemførelse.

Scan Offices exceptionelle portefølje af samarbejdspartnere gjorde det muligt, at indrette både patienthotellet og administrationen med møbler, tekstiler og belysning fra velrenommerede danske og internationale brands. Man vil derfor også kunne finde flere danske klassikkere i huset f.eks. Arne Jacobsen, Verner Panton, Montana og Erik Jørgensen.

Administrationen er indrettet i en elegant funktionel stil, hvor der er lagt vægt på få farver, som bryder det lyse skandinaviske møblement. Patienthotellet er indrettet med udgangspunkt i de forskellige behov, der måtte være for patienter og pårørende. Derfor har værelserne forskellige individuelt tilpassede løsninger, alt efter om de skal passe til f.eks. enkeltpersoner, familier eller mennesker med handicap. Der er lagt vægt på en hjemlig indretning med få farver, så patienter og pårørende kan restituere i rolige omgivelser.

I dag er både patienthotellet og administrationen på Rigshospitalet taget i brug. Scan Office ser tilbage på et rigtig vellykket samarbejde med Rigshospitalets arkitekter, og er meget glade for at have været med til at indrettet en del af Det Nye Rigshospital.