Indretning af innovative læringsmiljøer på Sosu Nord, Aalborg2018-11-19T12:02:36+00:00

Project Description

SOSU NORD og VUC & HF NORDJYLLAND

SCAN OFFICE CASE

SOSU Nord og VUC & HF Nordjylland tog i slutningen af 2014 det nye fælles uddannelsescampus, ”Campus På Sporet”, i brug ved Kennedyarkaden i Aalborg. Bygningerne forener de to uddannelsers styrker, og med plads til 2.000 elever og kursister opstår et unikt fællesskab og studiemiljø.

Møbelleverancen gik i miniudbud, hvor 3 leverandører blev spurgt og afgav tilbud. Scan Office fik fornøjelsen af at levere møblerne til hele projektet.

Projektet var 3-delt. Friis & Moltke arkitekter havde defineret lærerforberedelses faciliteterne. Arkitekt Lene Lange havde defineret undervisningsfaciliteterne. De andre områder, som omfattede administration, fællesområder, kantine, medarbejderkantine og lounge, fik vi mulighed for at komme med løsningen til.

Løsningen lavede vi i samarbejde med en ekstern arkitekt. Vi tog udgangspunkt i SOSU Nord’s vision, mission og værdier kombineret med design, fleksibilitet og kvalitet i møblerne, som skulle afspejles i indretningsløsningen. Scan Office fik opgaven tildelt med baggrund i den rigtige løsning som matchede budgettet.

Vi efterfølgende fortsat det gode samarbejde og har suppleret med yderligere inventar.