SCAN OFFICE KONCERNEN FUSIONERER

Scan Office koncernen fusionerer selskaberne Redoffice Scan Office A/S og Scan Office A/S under navnet Redoffice Scan Office A/S. Selskabet vil have en samlet omsætning på over 600 mio. kr., og vil hermed blive en markant spiller på det danske marked indenfor møbelindretning, kontorforsyning samt kontormaskiner.

Begge virksomheder har leveret flotte resultater gennem de seneste år. For at fastholde og forøge den kommercielle position i markedet har ledelsen besluttet at samle koncernens organisatoriske kræfter i en fælles organisation, og udnytte de markedsmæssige muligheder der ligger på tværs af de to selskaber. Muligheder som er blevet mere og mere synlige over de seneste år i takt med den øgede digitalisering og kundernes efterspørgsel efter enkle og simple løsninger når de handler. Det skal være let og enkelt i dagligdagen, men samtidig professionelt og rådgivende når det kræves.

Med fusionen har vi mulighed for at tilbyde kunderne et markant bredere sortiment, hvilket styrker vores mulighed for at rådgive kunderne professionelt på tværs af møbelindretning og kontorforsyning.

Med den finansielle situation for øje, er det både naturligt og muligt for Redoffice Scan Office A/S at deltage i konsolideringen af branchen, de kommende år.

Redoffice Scan Office A/S ønsker fremadrettet at skabe resultater igennem godt købmandskab, og holde kunden i fokus. Nøgleord er: god service, nem samhandel og konkurrencedygtige priser. Selskabets mange dygtige og passionerede medarbejdere er uvurderlige i virksomhedens fremtidige udvikling.

Som leverandør til koncernen åbner fusionen op for en vifte af salgskanaler. Redoffice Scan Office A/S vil fremover kombinere professionelt relationssalg med en digital platform. Redoffice Scan Office vil have 5 møbel showrooms samt 13 fysiske butikker med et bredt sortiment af kontorforsyning hvoraf 5 butikker også indeholder mindre møbeludstillinger.

DOWNLOAD PDF

Scan Office koncernen fusionerer

Del nyhed