Nominering til “EY ENTREPRENEUR OF THE YEAR 2018”

“Vi kan med stolthed i stemmen meddele, at Scan Office koncernen er blevet nomineret til årets EY Entrepreneur Of The Year 2018 i GROWTH-kategorien. Ikke alene er det en af verdens mest anerkendte priser, der er med til at hylde de kvinder og mænd, som er med til at opbygge og drive succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder. Det er en pris, der i den grad værdsætter virksomhedens ledelse, værdier og ikke mindst økonomiske udvikling. Det handler om en grundlæggende vision, og netop derfor er vi hos Scan Office koncernen virkelig stolte over nomineringen.

”Som både ejer og administrerende direktør er det en stor ære for mig og Scan Office koncernen, at blive nomineret. Vi har været på en lang rejse, som langt fra er slut endnu for at komme til, hvor vi som koncern er i dag. Nomineringen fortæller os, at vi er mere end godt på vej ind i fremtiden. ”

Finn V. Nielsen, adm. direktør

EY har med EY Entrepreneur Of The Year hyldet de bedste vækstskabere i Danmark i mere end 20 år, og sat spotlight på de mest exceptionelle blandt en unik gruppe mennesker, der skaber arbejdspladser, velstand og bringer nye innovative produkter og koncepter til markedet. De er engagerede fortalere for entreprenuerskab, og de synes, at historierne om disse driftige kvinder og mænd, der har mod på og passion til at føre deres drømme ud i livet, skal fortælles.

En rollemodel for kommende entreprenører

EY Entrepreneur Of The Year adskiller sig markant fra andre vækstkonkurrencer ved at fokusere på mere end entreprenørernes og virksomhedernes evne til økonomisk vækst. I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægges der lige så stor vægt på entreprenørens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst samfundsmæssige engagement. På den måde favner EY Entrepreneur Of The Year hele virksomheden og dens DNA. Prisen gives således til en entreprenør, der er en rollemodel for den kommende generation af entreprenører.

Udvælgelse af kandidater

Arbejdet med at finde den rigtige vinder gennemføres af EY’s erfarne rådgivere og foregår blandt andet ved dybdegående interviews med entreprenørerne. Her spørges der ind til virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici samt hvordan entreprenøren inspirerer og engagerer sine medarbejdere, hvordan virksomheden arbejder med innovation og hvordan de arbejder mod at gøre en forskel i markedet og for samfundet.

2018-12-13T12:50:35+00:00