SKI 03.13 rammeaftale på kontormøbler samt kantine- og loungemøbler

Scan Office har vundet endnu en SKI rammeaftale og denne gang drejer det sig om 03.13 aftalen. SKI rammeaftalen er inddelt i flere delaftaler, hvor vi har vundet delaftale 1 og delaftale 2. Det betyder, at vi med et meget bredt produktsortiment, kan lave komplette indretningsløsninger – lige fra administrative arbejdspladser til loungeområder og kantiner. Dermed ser vi frem til fortsat at kunne servicere kunder i den offentlige og halvoffentlige sektor.

Delaftale 1 omfatter indkøb af kontormøbler, som omfatter arbejdsborde, mødeborde, kontorstole, mødestole, reoler, bordskærme, gulvskærme, whiteboardtavler, glastavler, opslagstavler og arbejdslamper. Delaftalen indeholder et bredt sortiment af møbler i god og høj kvalitet. Sortimentet dækker alt fra prisstærke møbler til de lidt dyrere klassiske designmøbler. Med mange tusinde varelinjer samt et hav af kombinationsmuligheder, er der rig mulighed for at få dækket indretningsbehovene på arbejdspladsen og ved mødeaktiviteter.

Delaftale 2 omfatter indkøb af kantine- og loungemøbler, som omfatter kantineborde, udendørsborde, gavlborde, barborde, sofaborde, kantinestole, udendørsstole, barstole, loungestole, loungesofaer, bordlampe, gulvlamper og pendler. Delaftalen indeholder et stort udvalg af gode funktionelle kantine- og loungemøbler fra anerkendte producenter, hvor kvalitet og ergonomi er sikret via mindstekrav til møblerne.

Alle møbler lever op til de vigtigste normer og standarder på området inden for miljø og arbejdsmiljø.

2018-12-13T12:50:45+00:00