Schou Andersen fremstiller borde og siddemøbler på egen fabrik, hvor en kombination af traditionelt håndværk og moderne teknologi sikrer at kvaliteten er i top. De arbejder med stolte traditioner og principper, hvor bearbejdningen udelukkende foregår i formspændt og massiv træ. De har valgt at holde produktsortimentet i træ, da de mener at det er et af naturens bedste materialer at arbejde med og forarbejdningen er utrolig miljøvenlig.

Schou Andersen bestræber sig på at fremstille møbler i højeste kvalitet og produceret efter rette miljøhensyn. De kan til enhver tid lave kunde-tilpassede opgaver og modificeringer af eksisterende, da deres egen-produktion gør dem utrolig fleksibel.

Materialer
Schou Andersen bruger mange forskellige materialer til fremstilling af møbler. Nogle er synlige og har betydning for udseendet som møbel-stof, nogle er usynlige og har betydning for komfort, funktionalitet, miljø og brandsikkerhed.

Schou Andersen bruger kun træ fra europæiske savværker og i tæt samarbejde med trægrossister sikres at kvaliteten ligger inden for de standarder og krav der stilles. Alt træ kommer fra bæredygtig skov-hugst.

Miljø
Schou Andersen ønsker at gøre en stor indsats, for at tage mest mulig hensyn til miljøet, så påvirkningen bliver mindst mulig. Det sker ved løbende miljøforbedringer, effektiviseringer af produktionen samt optimering, så fremstillingen foregår på den mest hensigtsmæssige måde. Derved minimeres også ressourceforbruget samt sænkning af det samlede energiforbrug.

Test
Alle møbler bliver testet af kvalificerede medarbejdere, som har det rette udstyr til rådighed. Der testes efter de gængse EN standarder og Schou Andersen tilstræber, at møblerne til enhver tid skal kunne leve op til kravene.

2019-04-10T10:35:27+00:00