SKOLESEKTOREN
BLIV MOTIVERET

YOUR JOURNEY STARTS HERE

Skolesektoren2020-09-08T07:52:16+00:00

SKOLESEKTOREN

Folkeskole, friskole eller efterskole?

Det er en stor ting at starte i skole. Nye ansigter, nye udfordringer, nye rammer. Forholdene for de mindste elever afhænger meget af de fysiske rammer, der i mange tilfælde bruges til både undervisning og skolefritidsordning.

Det stiller særlige krav til indretningen i forhold til fleksibilitet og møbeltyper, alt efter om lokalerne anvendes til skole eller fritid. Krav vi, hos Scan Office, er klar til at efterleve. Vi tager hensyn til de nye læringsstile i vores indretninger, ligesom vi også er i stand til at opfylde kravene i den nye skolereform, når det gælder inklusion og børn med særlige behov. Her kan vi tilbyde yderst fleksibelt inventar, som giver mulighed for at opdele og afskærme dele af fællesarealerne eller klasselokalet – alt efter behov.

En løbende dialog med både undervisere og studerende, gør os i stand til at være på forkant med udviklingen og dermed udvikle unikke læringsmiljøer – så uanset hvilke forhold og pædagogiske principper, der ligger til grund for undervisningen på netop jeres skole, kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige indretningsløsning.

Udfyld formularen til højre for at få brochuren tilsendt.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

BROCHURE

BACK TO SCHOOL
INDRETNING AF SKOLEMILJØER

INDRETNING MED PLADS TIL BEVÆGELSE OG INDLÆRING

Undersøgelser viser, at fysisk aktivitet ikke alene er godt for helbredet, men også kan gavne indlæringen hos børn og unge. Derfor er der med den nye skolereform lagt op til en mere kropslig læring og et krav om mindst 45 minutters bevægelse om dagen.
Hos Scan Office ønsker vi at være med til at skabe spændende indlæringsmiljøer med afsæt i nytænkning og nye indlæringsmæssige principper – uden at gå på kompromis med ergonomien. Vi tager derfor udgangspunkt i vigtige ergonomiske forhold og vægter muligheden for gruppe- og teamarbejde i både klasselokalet, grupperummene og fællesområderne. Og dermed også mere bevægelse i løbet af dagen.
Det stiller ikke blot krav til indretningen, men også store krav til møblerne, for ingen børn er ens. Hverken i højde eller drøjde. Disse fysiologiske forskelle stiller store krav til en gennemtænkt indretning, som vores store udvalg fuldt ud kan leve op til.

VI INDRETTER FREMTIDENS SKOLE

Hos Scan Office er vi gerne med hele vejen på denne udviklingsrejse, og vi ser det som vores fornemmeste mål at udvikle netop den indretning, der kan skabe optimale rammer for læring hos både store og små. Men, som vigtigst af alt, er med til at inspirere og vække lysten til at lære. Fra de træder ind over det allerførste klassetrin til de forlader folkeskolen både ældre og klogere efter 9. eller 10. klasse.

LAD FORM, FARVE OG FUNKTION VISE VEJEN

Flotte farver, fascinerende former og visuelle udtryk. Omgivelserne påvirker os, og således kan et spændende undervisningsmiljø have en positiv indflydelse på indlæringsgraden for rigtig mange elever – ligesom et nedslidt og trist miljø kan have den modsatte virkning.

Scan Office har i mange år indrettet skolemiljøer for alle klassetrin, og vi har derfor, i samarbejde med vores dygtige arkitekter, stor erfaring med, hvad der virker for de enkelte lokaler og klassetrin. Vi har fingeren på pulsen, når det gælder tidens trends – både nu og i fremtiden – og sammen med et bredt program af undervisningsmøbler og mere end 200 leverandører, gør det os i stand til at løse enhver indretningsopgave. Uanset form, farve og funktion.

TAG EN TUR

BACK TO SCHOOL

FREMTIDENS SKOLE

Find inspiration til at skabe de perfekte rammer for både små og store bogorme. Rammer, der motiverer og giver lyst til at lære.

LÆS MERE HER

FÅ HURTIG INSPIRATION TIL UDDANNELSER ○ ○ ○