UDDANNELSESSEKTOREN
LYT & LÆR

EDUCATION IS THE MOST POWERFUL WEAPON WHICH YOU CAN USE TO CHANGE THE WORLD

Uddannelsessektoren2020-09-08T07:48:41+00:00

UDDANNELSESEKTOREN

Gymnasium, professionsskole, universitet eller anden højere læreanstalt?
Uanset om I ønsker totalindretning fra kælder til kvist eller en opdatering af den nuværende kan vi hjælpe.

Gennem mange år har Scan Office leveret møbler og indretningsløsninger til alle trin indenfor det danske uddannelsessystem, lige fra børnehaver, folkeskoler, gymnasier til de længerevarende videregående uddannelser. Vi udarbejder gennemtænkte løsninger til den moderne skole og arbejder hele tiden med at skabe positive læringsmiljøer til børn og voksne. Vi kan skræddersy indretningen, så den passer til den enkelte uddannelsesinstitutions behov. Og vi har stor erfaring med at skabe kreative løsninger som inspirerer og motiverer både elever og lærere.

Udfyld formularen til højre for at få brochuren tilsendt.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til hver en tid kan afmelde.

BROCHURE

HIGHER EDUCATION
21st CENTURY LEARNING SKILLS

ALLE HAR RET TIL ET GODT UNDERVISNINGSMILJØ

Hos Scan Office ved vi nemlig, hvor vigtigt det er, at skabe et godt studiemiljø der understøtter såvel læring som trivsel hos både studerende og personale.

Og netop trivsel er i højsædet i disse år. Også når det gælder uddannelse og uddannelsessteder. Det skyldes ikke mindst en ny generation af studerende der ved hvad de vil have. Unge, som stiller krav – både til sig selv og til deres omgivelser. Og når de står for at skulle vælge en videregående uddannelse er det ikke længere uddannelsen alene, der afgør valget. Her stilles også store krav til skolens omdømme, lærerne og de fysiske rammer på det enkelte uddannelsessted.

FÅ ET ATTRAKTIVT STUDIEMILJØ

Men hvordan ser et attraktivt studiemiljø så ud i dag? Kan man få ergonomi og økonomi til at gå op i en højere enhed? Kan man få plads til både pauser og pensum? Fleksibilitet og funktion?

Det mener vi hos Scan Office og vi arbejder hver dag med at implementere netop den indretning der understøtter såvel trivsel som læringsprocessen bedst muligt.

LØSNINGER TIL DEN

MODERNE SKOLE

FLEKSIBLE LÆRINGSMILJØER

Vi udarbejder gennemtænkte løsninger til den moderne skole og arbejder hele tiden med at skabe positive læringsmiljøer til børn og voksne.

BLIV INSPIRERET HER