PRODUKTOMRÅDER:   Belysning   |   Kantinemøbler   |   Konferencemøbler    |   Loungemøbler  |   Opbevaringsmøbler   |   Tilbehør    |    RETUR TIL SORTIMENT

Vipp blev grundlagt i 1939 af ægteparret Marie Axelsen og Holger Nielsen. Marie er uddannet frisør, og hun vælger at opfylde sin store drøm om at åbne sin helt egen frisørsalon. Mange år forinden har Holger åbnet en metalvarefabrik, som skal vise sig at blive startskuddet til noget meget stort. Marie har en begrænset kapital til åbning af den nye frisørsalon og beder derfor Holger om hjælp til nogen praktiske opgaver. Hun beder bl.a. sin mænd om at lave en praktisk skraldespand, som Holger straks går i gang med. Efter intensiv arbejde kan Holger præsentere hans kone for en ny metalspand, hvilket vækker stor begejstring.

Hvis man tror, at Vipp kun har produceret én spand, så tager man fejl. Siden lanceringen af den første spand er sortimentet blot blevet større og større. Den originale spand kan i dag købes i fem forskellige størrelser. Derudover er produktporteføljen blevet udvidet med nye produkter inden for belysning, køkken og badeværelse.

Som bekendt har Vipp mange års erfaring inden produktdesign, hvor der fokuseres på mekanik, funktion og materialer. Vipp bruger mange ressourcer på at vælge de helt rette detaljer, æstetik m.m. for at opnå det bedste resultat. Under udvikling og produktion af Vipp’s produkter bliver intet overladt til tilfældighederne. Alt er tænkt ned til mindste detalje, da alle produkter skal være perfekte, hvad angår kvalitet og funktionalitet.

Vipp producerer tidsløse, funktionelle og karakteristiske produkter, hvor der udelukkende anvendes materialer i høj kvalitet.

2020-06-18T11:25:52+00:00