PRODUKTOMRÅDER:    Borde    |    Kantine    |    Konference    |    Opbevaring    |   Skranke & reception   |    RETUR TIL SORTIMENT

Cube Design udvikler, producerer og leverer kontormøbler og kontorinteriør til kontorer, kantiner, caféer og konference-lokaler i både Danmark og Europa.

Miljø
Cube Design har en stærk miljøpolitik, hvor der i højere grad sættes fokus på miljøet. Produktion tager udgangspunkt i, at både det interne og eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Der er løbende fokus på miljøforbedringer i produktionsudviklingen. Det gælder blandt andet i forhold til effektivisering af produktionsprocesser, minimering af ressourceforbrug og i højere grad anvendelse af miljøvenlige materialer.

Kvalitet
Cube Design skaber unikke møbler af høj kvalitet med vægt på design, funktionalitet og æstetik. Deres design og produktion er 100% dansk. De stiller store krav til deres egenproduktion af møbler, og det samme gælder for samarbejdspartnere og underleverandører. De producerer og leverer møbler i høj kvalitet med lang levetid og derfor benyttes udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen.

Certificering
Cube Design leverer dansk producerede produkter i henhold til ISO 14001 certificeringen. Endvidere har de medlemscertifikat 2013 til Dansk Møbelkontrol. Som medlem af Dansk Møbelkontrol skal de leve op til de bedste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion.

2020-06-18T11:25:48+00:00