PRODUKTOMRÅDER:    Kantinemøbler    |    Konferencemøbler    |    Loungemøbler    |   RETUR TIL SORTIMENT

Erik Jørgensens store netværk og konstruktive dialog med den danske stab af arkitekter har været med til at skabe en møbelfabrik og en loyal fanskare, der hylder det sublime håndværk og den enkle formgivning.

Og netop den høje håndværksmæssige standard er en af nøglerne til Erik Jørgensens succes.En anden nøgle er Erik Jørgensens forståelse for markedet og kundernes efterspørgsel efter gedigne designmøbler. En tredje Erik Jørgensens mangeårige samarbejder med dygtige underleverandører indenfor læder, koldskum, træ og stål. De fleste underleverandører er danske og med til at forankre produktionen lokalt ligesom den tætte dialog mellem fabrik og underleverandør sikrer møblernes høje kvalitet.

Sikring af det fortsatte design
Innovation har altid stået højt på listen hos Erik Jørgensen. Det er derfor de har etableret designkonkurrencer for nye talenter siden 1995, hvorfra designere som Ernst og Jensen, Ditte Hammerstrøm og Gamfratesi har formet deres vej. Snedkernes Efterårsudstilling er et andet lokalt fora, som Erik Jørgensen deltager i og som hylder det eksperimenterende møbel båret på åben dialog mellem designer og producent med afsæt i vores skandinaviske designarv.

2020-06-18T11:25:55+00:00