PRODUKTOMRÅDER:    Akustik   |   Afskærmning   |   Tavler, whiteboards og flipovers   |   RETUR TIL SORTIMENT

Lintex udvikler og producerer indretningsprodukter indenfor visuel kommunikation og afskærmning til kontorer med fokus på design og kvalitet.

Lintex blev grundlagt i Sverige i 1983 af Carl Af Ekenstam. Virksomheden samarbejder med førende arkitekter og indretningsarkitekter og er en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder.

Design
Lintex samarbejder med flere etablerede og velkendte designere, således at vi kan imødekomme de krav markedet stiller til farve, form og funktion.

Miljø
Virksomheder vurderes i høj grad på deres miljøbevidste, sociale og økonomiske tankegang. Lintex ser ikke sit ansvar som en tvungen pligt, men snarere som et element i designprocessen, der altid har været en del af virksomhedens kultur. For Lintex omfatter fremstillingen af produkter en intensiv præproduktion, hvor de bedste materialer udvælges, og tests udføres for at simulere mange års brug. Lintex er endvidere ISO 14001 certificeret.

2020-06-18T11:26:16+00:00