PRODUKTOMRÅDER:   Kantinemøbler   |     Konferencemøbler   |    Loungemøbler   |    Seniormøbler   |    RETUR TIL SORTIMENT

Magnus Olesen udvikler og producerer funktionelle møbler af høj designmæssig værdi i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Her kan blandt andet nævnes Busk+Herzog, Niels Gammelgaard og Pelikan Design.

Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.

Miljø og kvalitet
Alle produkter testes i henhold til de strengeste miljø- og kvalitetskrav, som er med til at sikre møbler af en høj kvalitet og med en ekstrem lang levetid – til glæde for både brugerne og miljøet.

Bæredygtighed og levetid
Miljø og arbejdsforhold tages alvorligt og derfor er der defineret en markant CSR-strategi (Corporate Social Responsability). CSR-strategien tager udgangspunkt i de dyder og tanker, som mange af de klassiske danske møbelarkitekter formulerede omkring deres møbler. Ligesom fx Børge Mogensen skabte industrielt fremstillede kvalitetsmøbler med udgangspunkt i danske træsorter, så har Magnus Olesen A/S også som mål at fremstille kvalitetsmøbler i let tilgængelige nordiske råvarer.

2020-06-18T11:25:55+00:00